lauantai 2. maaliskuuta 2013

Siis ihan oikeestiko kiire

Aikaa on hulahtanut viimeisestä kirjoituksestani roimasti.  Opiskelu on siinä mallissa, että koulutetun hierojan tutkintoon vaadittavat näytöt on kaikki suoritettu ja vielä on jäljellä valinnainen osio, sosiaali- ja terveydenhoitoalan ammattitutkinnosta kuntoutumisen tukeminen. Maanantaina 4.3.  aloitan yhdeksän viikkoa kestäväntyöharjoittelun Keskuspuiston ammattiopiston Lassilan toimipaikassa.  Sen jälkeen on kuntoutumisen tukeminen osion näyttötutkinto ja sitten pitäisikin olla valmis työelämään tuntemaan työniloa.

Eilen tein listan ranskalaisilla viivoilla niistä opintotehtävistä, joita minun täytyisi tehdä, osan niistä olisi täytynyt jo olla valmiina.  Lappu on edelleen pöydällä muistuttamassa tekemättömistä tehtävistä ja mitään ei ole tapahtunut näiden asioiden eteen muistilapusta huolimatta.  Jotenkin vaan ei ole henki päällä :(

Se siitä opiskelusta.  Paljon on muutakin mahtunut elämääni.  Harrastustoiminnaksi voitanee jo lukea kadonneen koiran etsintä, mikä on alkanut jo yli puoli vuotta sitten - sen verran intensiivistä karkurin etsintä on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti