torstai 5. huhtikuuta 2012

KAIKKI KARVAISET KAKARAT

Kello on 7.50 kun aloitan kirjoittamaan tätä.  Olen käynyt koirien kanssa 45 minuutin aamulenkin, ruokkinut pennut ja isommat koirat ja pessyt lattiat.  Voitte vaan kuvitella mihin aikaan olen herännyt näin vapaapäivän kunniaksi ;)

Pääsiäisen hoitolapsemme Camu oli valmiina kuin tinasotilas heti aamusella lähtemään ulos kuten myös muut Tytöt lukuunottamatta aamu-unista Arielia.  Arielin saa kantaa sängystä eteiseen, jossa se vielä jatkaa venyttelyä ja hangoittelua ulosmenoa vastaan.

Vielä kun saisi tuon tiskivuoren taltutettua ja vetäistyä jotain terveellistä aamiaiseksi niin voisi jatkaa Camun turkin selvittelyä.  Suunnitelmissa on pestä kokonaisen lauman verran puuvillaista valkopyykkiä pääsiäisen kunniaksi.

Käväisin äskettäin tiskikasan kimppuun ja sain sormeeni niin syvän haavan, rikkoutuneesta lasista, että mietin tässä seuraavaa siirtoa kun ei meinaa tyrehtyä ollenkaan ja haava vuotaa laastareiden läpikin.  Taidanpa laittaa kertakäyttöhanskan käteeni ja homma jatkukoon...

Niin jatkui päivän ohjelma, mutta hiukan eri tavalla kuin olin suunnitellut.


Vielä on valkopyykit pesemättä, mutta onneksi huomenna on uusi päivä.  Olen voiton puolella Camun turkin selvittämisessä ja uskoisin huomenna pääseväni pesemään kaikki karvaiset :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti