perjantai 5. syyskuuta 2014

VARAOSIA ODOTELLESSA

Koko pitkä ja aurinkoinen päivä vietetty Peijaksessa.  Tavattu sairaanhoitajaa, fysioterapeuttia, anestesia lääkäriä ja leikkauksen tekevää ortopediä.  Flunssa päällä ja leikkaus siirtyi suunnitellusta maanantaista keskiviikkoon.

Iho ei saa olla rikki, ei edes hand made by myself näppyjä naamarissa :) .  Täytynee unohtaa koirien kynsienleikkuutkin juuri ennen suunniteltua operaatiota, ettei vahingossakaan tule jälkiä ihoon koirien tassuista.

Onneksi en osaa odottaa, en edes aavistaa kivun määrää, mitä on tulossa -  Ehkä hyvä niin. Arki tulee olemaan "hiukan" hankalaa alkuviikoilla kun ei ole ketään tässä saman katon alla olemassa. Kauppaankin olisi matkaa kolmisen kilometriä, mutta ei tarvitse kuulemma sinnekään asti mennä ja varsinkaan autolla.

Tujut kipulääkkeet olis tiedossa ja kipua ei saa päästä ottamaan yliotetta vaan se täytyy nujertaa välittömästi, ettei pääse menemään yli.

Olen ollut tähän asti ihan rauhallinen asian suhteen, mutta nyt tämänpäiväisen jälkeen on iskenyt päälle sekä pieni jännitys että pelko selviytymisestä.

Tällainen varaosa olisi tulossa korvaamaan toimimatonta polvea ja toivonmukaan pitkäaikaisen polviongelman seurauksena tullut polven liikevajaus korjaantuu samoin tein.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti