sunnuntai 11. joulukuuta 2011

SIELUNI LÖYSI MINUT

Ensimmäinen viikonloppu muuton jälkeen kun olo tuntuu relalta ja olen saanut paljon aikaiseksi kotona jo pelkästään eilisen aikana.  Tytöt kävivät pesulla ja kuivatuksessa, imuroitukin on ja lattiat pesty puhumattakaan tiskatuista tiskeistä ja pestyistä pyykeistä.

Tänään klo 12 aamulenkin jälkeen loin varovasti katseen ompelunurkkaukseeni ja mitä suurin todennäköisyyksin  aloitan tänään jotain ompelemaan.  Ja jos ei muuta niin ainakin muutaman pannulapun, joita vailla olen.  Ehkä voisi vielä purkaa kaksi lattialla muuton jälkeen lojumaan jäänyttä banaanilaatikkoa (ehkä).

Tätä olotilaa, kun sielu tavoittaa minut uudessa kodissani, olen odottanut pian puolitoista kuukautta.  On vahva olo ja tästä on hyvä jatkaa.

Joulu tekee salamana tuloaan ja mikäli vanhat merkit paikkansa pitävät niin menee samaa kiitävää vauhtia ohikin aina vuodenvaihteeseen asti.  Joulu mennään meidän kotona tällä siivolla, mikä täällä nyt vallitsee.  Joulurauhaa, hyvää jouluruokaa, ystäviä ja sukulaisia, mitä sitä muuta edes keksisi toivoa joululle.  Sitten alkaakin keskittyminen uusiin päätöksiin vuotta 2012 silmälläpitäen ja orientoituminen opinahjoon.

Paljon on kivaa odotuksissa ensivuodelle, mutta niistä ei vielä mitään ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti