perjantai 14. lokakuuta 2011

NIITÄ NÄITÄ...

Huomenna tulee kaksi viikkoa täyteen muutosta Myllypuroon.  Tänä aikana ollaan saatu kaiken arjen askareiden lisäksi; ensimmäisen viikon aikana tavarat purettua laatikoista kaappeihin, laitettua tauluja ja peilejä seinille, raivattua viidakkomaista pihapuutarhaa, tehtyä Fatoulle hiustenpidennykset ja tutustuttu lähitienoon ulkoilureitteihin noin viiden kilometrin säteellä,

Odottelen tässä puhelimen soimista.  Tiina on tulossa käymään ja lupasin hakea hänet Myllypuron metroasemalta.     ...mukavaa kun Tiina kävi ja kiitos hänelle antennitalouteen tarkoitetusta digiboxista, nyt on kotoisampaa kun tv taas pauhaa omiin nimiinsä.

Tuli tilattua taas hillitön määrä koiran shampoita ja hoitoaineita ja nyt olis hieno aika testata niitä.  Sissi on puuvillapyykki nro 1 ja ajattelin häneen testata Isle of dogsin nro 20 royal jelly shampoota, Chris Christensenin Thickn Thicker volume response foamin proteinia sekä loppusilaus ennen föönausta Chris Christensenin ice on ice finishing spraylla.  Kun projekti nro 1 on ohi niin kerron, miltä tulos näyttää.  ...Shampoo oli hyvä, hoitoaine liian raskas Siballe ilman laimennusta (käyttöohjeissa ei mainita mitää laimennuksesta).  Finishing spray oli myös hyvä.  Pennuttaneen- ja sitämyöten turkkia menettäneen nartun turkki tuli ihan jees kuntoon.

Puuvillapyykki nro 2 vois olla vaikka Ariel.  Ariel on ollut kesästä lähtien lyhyellä turkilla ja kun kampasin sitä takuttomaksi niin siitä irtosi VALTAVASTI irokarvaa.  Enään en ihmettele, miksi lyhyeksi leikattujen cotonien turkki näyttää villatumpulta, mikä on pesty liian kuumassa vedessä.  Melko suurella todennäköisyydellä näiden koirien turkkia ei kammata/harjata/pestä niin usein kuin kuin kanssakavereiden pidempiä turkkeja ja näinollen siellä on seassa ties kuinka monta tuhatta irtokarvaa huovuttamassa koiran turkkia.

Arielille käytin samat aineet kuin Sissillekin ja tuossa se tyytyväisenä istuu kuin mikäkin patsas kylvyn ja föönauksen jälkeen.

Puuvillapyykki nro 3 jää huomiseen aamupäivään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti