lauantai 8. lokakuuta 2011

VIIKONLOPPUA TÄSSÄ VIETETÄÄN

Wowwww!  miten kauniita, "timantteja" täynnä olevia pukuja näin jälleen kerran nimenantajaisissa.  Nimenantajaisten piti alkaa klo 17, mutta afrikkalaisittain se osottautui jälleen kerran noin ajaksi.  Kello tuli 18.30 eikä itse juhlakalua oltu tuotu vielä paikalle.  Juhlakalun isukki Gustav oli paikalla edustamassa sekä äitiä että poikaa. Bändi teki soundcheckiä koko sen puolentoista tunnin ajan, minkä olimme paikalla.  Oli kuitenkin mahtavan ihanaa nähdä afrikkalaista menoa ja paljon tuttuja, joita nykyään tapaan aniharvoin.  Täytyykin kysäistä Meissalta, että miksi me ei milloinkaan saatu afrikan tuliaisina niitä kauneimpia ja kiiltävämpiä juhlavaatteita, joita taas tänään näin. No, saatiin me vähän matkaevääksi afrikkalaista ruokaa ja nähtiin vilaukselta tämä pienen pieni poikavauva.

Vein F:n Vantaalle Samin luokse ja tulin kotiin jatkamaan pihanraivaustöitä, jonka edellisyönä aloitimme F:n kanssa.  Homma jäi viimeyönä kesken kun totesimme, että raivaussaha olisi paikallaan ennen juurakoiden ylösnostamista.

Raivaussahaahan minulta ei löytynyt, mutta onneksi on vielä saha, mikä on Eijalta lainassa.  Raivokkaasti kävin  peukalon paksuisten oksien kimppuun sahaten parimetrisiä oksia noin viiden neliön alueelta. Sahattavaa jäi vielä kymmenkertainen määrä.  Muutaman hevosenpäänkokoisen juurakon sain kiskottua ylös maasta ja sitten tuli stoppi.  Tämäkin olis vähän niinkuin miestenhommaa ;)

Mietin kuumeisesti, mistä saisin jonkun nakitettua pienen bobcatin kanssa nostamaan pensaat juurineen ylös.  Uskoisin, luulisin, olettaisin tai ihan miten vain, että taloyhtiön puolesta kuitenkin viedään raivausjätteet pois, sillä kysehän on kiinteistöyhtiön omistaman ja vuokralaisen piha-alueen hoidon laiminlyöminen edellisiltä asukkailta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti