perjantai 7. lokakuuta 2011

HUONONONNEN PÄIVÄ

Mahtava myrskytuuli riipii puiden oksia ja viuhtoo lehdet alas puista ennenaikojaan.  Tänään on saatu taas paljon aikaiseksi muuttorintamalla, mutta edelleen epäjärjestys vallitsee kodissamme.

Perjantai aamu enteili tunnelmaa, että olisi pitänyt pysyä sängyssä koko päivän, illan ja seuraavan yönkin.  ...tuttaa, ettei tv toimi täällä vielä.  Voisi aivottomana lösähtää istumaan omaan tuoliin turrikat sylissä, juotavaa sekä syötävää toisessa kädessä ja zombiena tuijottaa kuvaruutua.  Voishan sitä myös nyt tuijottaa, mutta kun ei oo kuvaa.

Koko täällä Myllypurossa oloviikon ajan nettiä on joutunut lataamaan 50 kertaa päivän aikana, ei kivaa!  Koti alkaa näyttämään kodilta, mitä nyt matot lattioilta ja verhot olohuoneesta puuttuvat.

Ystäväni pyysi minulta apua tänään.  Hän oli ostanut auton Pitäjänmäeltä, eikä uskalla sitä itse ajaa sieltä pois.  Nyt kilahti ja pahasti.  Sanoin hänelle, että kyllä mielelläni auttaisin, mutta kun on tämä muuttokin vielä vaiheessa ja olisi vielä paljon tehtävää.  Lisäsin vielä, että kaikkien ystävieni tiedossa on ollut muuttoni ja siitä huolimatta olen tämän yksin tehnyt.  Sinäkään et tullut minua auttamaan, joten ainakin minä odotan, että saan kaiken järjestykseen ennenkuin tarjoan sinulle apua.  Nyt sinun täytyy vaan keksiä, miten autosi saat sieltä Pitäjänmäeltä pois.

Kävin F:n kanssa viemässä tavaroita Kyläsaaren kierrätyskeskukseen.  Ensimmäinen merkki, että olisi pitänyt jäädä kotiin, oli kun lähdin popparikoulun kohdalla käymään pankkiautomaatilla ja auto lähti liikkumaan omiin nimiinsä kohti ajokaistaa.  Toinen merkki lienee se kun kierrätyskeskuksen pihalla ajoin korokkeenpäältä niin, että oli lähellä ettei autonrengas puhjennut tai ettemme kulkeneet kyljelleen.  Kolmas merkki oli kun lähdimme kierrätyskeskuksen pihalta.  Ajattelin hiukan peruuttaa autoa, että pääsisin siististi kääntymään vasemmalle.  Hiukka peruuttamsen seurauksena kuului iso tömähdys kun olin peruuttanut takana olevaan autoon.  Huono onni jatkui.....   minulla on saunavaraus perjantaisin klo 21-22.  Taas kuvittelin, että pääsen rentoutumaan saunanlämpöön, mutta kilin kellit!  ovi oli takalukossa ja pysyi :(

Kello on vasta vaille 22, joten vielä jatkan toiveikkaana tätä päivää.

Olisikohan huominen päivä parempi???   ...ainakin on tiedossa nimenantajaisjuhlat afrikkalaisittain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti